شبکه اجتماعی توییتر در آخرین پست وبلاگ خود خبر از راه اندازی سرویس موسیقی twitter #music داده است. همانطور که از نام آن هم مشخص است این سرویس بر اساس توییتهای کاربران و ارتباطهای توییتری و حتی کنشهای کاربران کار خواهد کرد. توییتر موزیک اطلاعات مربوط به محبوبترین آهنگها و خوانندههای در صدر را در اختیار کاربران قرار خواهد داد و مطمئنا خواهید توانست از همین سرویس در رابطه با موسیقیهایی که مورد علاقه شماست توییت نیز بکنید و در نهایت به موسیقی مورد علاقه خود در این سرویس گوش بدهید.
در اپلکیشن تازه توییتر میتوانید با رفتن به بخش NowPlaying متوجه شوید کسانی که دنبال میکنید به چه موسیقیهایی گوش میدهند و یا اگر میخواهید اطلاعات بیشتری در مورد یک گروه یا هنرمند به دست آورید تنها کافیست بر روی نام او کلیک کنید و یا به پروفایل شخصیاش بروید و بهترین آهنگهای او تا به حال را پیدا کنید. در این اپ خواهید توانست هنرمندانی را پیدا کنید که هنرمند مورد علاقه شما را دنبال میکنند و به این ترتیب به موسیقی آنها نیز گوش دهید. تنها کافیست نام هنرمند مورد نظر خود را در قسمت جست و جوی این اپلیکیشن بنویسید و بعد یا به صورت تک به تک و یا کلی به موسیقیها گوش دهید و اگر مایل بودید میتوانید آنها را بخرید.
این سرویس در ابتدا با شایعات بسیاری همراه بود و حتی اصلا معلوم نبود که توییتر قصد ساخت چنین محصولی را دارد یا نه اما با توییت کردن برخی اکانتهای تاثیر گذار توییتر نظیر Ryan Seacrest مبنی بر استفاده از این سرویس، این شایعات رنگ جدیتری پیدا کرد تا اینکه توییتر موزیک امروز به طور رسمی به کاربران معرفی شد.
مطمئنا با دسترسی مستقیم توییتر به اطلاعات کاربران و از همه مهمتر ساختار دادههای آنها سرویس موسیقی بسیار شگفت انگیزی در انتظار کاربران خواهد بود. البته نباید از این موضوع غافل شویم که قبل از اجرای کامل موسیقی باید آن را خریده باشید در غیر اینصورت همانند من تنها به نسخه پیش نمایش آنها دسترسی خواهید داشت. در حال حاضر توییتر در حال همکاری با فروشگاههای iTunes، Spotify و Rdio است که به گفته وبلاگ این شبکه اجتماعی احتمالا در روزهای آینده به تعداد این سرویسها اضافه خواهد شد. همین موضوع میتواند رقابت در بین سرویسهای موسیقی را بیشتر کند تا هر چه سریعتر به این لیست اضافه شوند. سرویسهایی نظیر پاندورا که مطمئنا بسیاری علاقه دارند تا موسیقیها از طریق فروشگاه آنها در اختیار کاربران قرار بگیرد.
music# در حال حاضر تنها بر روی آیفون و نسخه وب قابل ارائه است که مطمئنا واکنش مناسبی برای کاربران اندروید در پی نخواهد داشت. میتوانید آن اپلیکیشن را از اپاستور دانلود کنید و یا اگر از نسخه وب استفاده میکنید میتوانید برای مرور موسیقیها به music.twitter.com مراجعه کنید. همچنین این سرویس فعلا برای کشورهای آمریکا، کانادا، استرالیا، انگلیس، ایرلند و نیوزیلند قابل دسترس است و توییتر اعلام کرده در مدت کوتاهی این سرویس برای کشورهای بیشتر و همچنین پلتفرم اندروید عرضه خواهد شد.